✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids Bilbao

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS BILBAO + SAN SEBASTIÁN

Met de time to momo reisgids Bilbao + San Sebastián op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Bilbao en San Sebastián en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Bilbao + San Sebastián geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar Bilbao halen? Download de Bilbao routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 9789493273962 Categorieën , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Bilbao wordt in het Baskisch liefkozend el Botxo genoemd door z’n inwoners. Ontdek deze creatieve, stoere stad met prijzen voor innovatie en stedelijke renovatie.

Bilbao is met de komst van het Guggenheim onder de postindustriële rookpluim vandaan gekomen. Dit zonder de diepgewortelde liefde voor de Baskische cultuur en traditie te verliezen. Bewonder de kunst en architectuur en beleef de creatieve broeierigheid in de multiculturele wijken, nippend aan een vermutOntstressen kun je in de sierlijke badstad San Sebastián (‘Donostia’ in het Baskisch), op slechts een uurtje rijden. Ook hier lokken de pintxo pote (hapje drankje) en pintxobars, de wirwar van smalle voetgangersstraatjes in het casco viejoen kleurrijke versmarkten. Proef ook sterwaardige lokale lekkernijen: San Sebastián heeft de meeste Michelinsterren per capita in de wereld!