✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids Gent

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS GENT

Met de time to momo reisgids Gent op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Gent en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Gent geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar Gent halen? Download de Gent routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 9789493273757 Categories , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Gent is een eigenzinnige stad. Dat karakter dankt ze enerzijds aan haar verleden waardoor Gentenaars ‘stroppendragers’ als bijnaam kregen. Anderzijds is het een linkse en progressieve plaats waar iedereen zich thuis kan voelen. Geschiedenis en heden gaan hand in hand; in deze middeleeuwse stad kan je prachtige oude gebouwen bewonderen, musea bezoeken, aangenaam shoppen en in de zomer los gaan op de Gentse Feesten.

Verken de binnenstad langs het water van de Leie en de Schelde. Zo kom je automatisch bij de drie torens van de Korenmarkt: de Sint-Baafskathedraal met het wereldberoemde Lam Gods, het belfort met de gouden draak en de Sint-Niklaaskerk. Kuier rond in het autovrije centrum waar je een mix vindt van eeuwenoude kerken, moderne architectuur, aardige pleintjes, nieuwe pop-upshops en gezellige parken.