✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids Marrakech

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS MARRAKECH

Met de time to momo reisgids Marrakech op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Marrakech en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Marrakech geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar Marrakech halen? Download de Marrakech routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 97894932195509 Categorieën , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Jij gaat Marrakech ontdekken! Deze exotische stad, waar de bruisende levendigheid. Van de Arabische soeks wat wordt getemperd door het zwoele Afrikaanse ritme, prikkelt al je zintuigen. Kom shoppen in een van de achtduizend winkeltjes in de soeks van de medina. Eet met de locals bij een eetstalletje op het Djemaa el Fna-plein of ga naar een trendy restaurant in de wijken Guéliz of Hivernage in de Nieuwe Stad. Het contrast tussen de diverse wijken in Marrakech is tegelijk de charme van de stad: moderniteit en authenticiteit gaan hier hand in hand.