✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids Venetië

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS VENETIË

Met de time to momo reisgids Venetië op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Venetië en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Venetië geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar Venetië halen? Download de Venetië routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 9789493195615 Categorieën , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Je gaat het bijzondere Venetië ontdekken. Natuurlijk wil je naar het San Marcoplein, het Dogepaleis en de Rialtobrug, en een tochtje maken over het Canal Grande. Net als kunst bewonderen in het Peggy Guggenheim­museum of de vele kerken bezoeken. Maar we laten je óók genieten van heerlijke wijn, en cicchetti (Venetiaanse tapas) proeven op terrasjes, winkelen in de wijk San Marco en slenteren door de ontelbare steegjes van de stad. ’s Avonds eet je in goede restaurants en drink je een spritz of Bellini op het Campo Santa Margherita. Wij nemen je mee naar alle leuke adresjes in deze magische stad.