✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids Lissabon

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS LISSABON

Met de time to momo reisgids Lissabon + Cascais op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van Lissabon. Ook kom je langs onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip Lissabon geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar Lissabon halen? Download de Lissabon routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 9789493273351 Categorieën , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Maak kennis met Lissabon, een van Europa’s hipste hoofdsteden van dit moment. Natuurlijk wil je struinen door de oude authentieke volkswijk Alfama, waar de fadomuziek ooit ontstond, en een ritje maken met tram 28 hoort erbij, maar je kunt de stad ook overzien vanaf een van de uitzichtpunten op de zeven heuvels waarop Lissabon is gebouwd. Ontdek stijlvolle winkeltjes, galeries en restaurants in de wijk Príncipe Real, ga voor designtrends naar Campo de Ourique, ervaar de artistieke vintage feel van LXFactory en geniet van het uitgaansleven in de wijken Bairro Alto en Cais do Sodré.