✔ Altijd gratis verzending

✔ Altijd de goedkoopste

Time To Momo Reisgids New York

19,95 incl. btw

Op voorraad

REISGIDS NEW YORK

Met de time to momo reisgids New York op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen en op je eigen tempo de stad ontdekken aan de hand van tips van locals. We leiden je met onze routes langs de échte highlights van New York en onze favoriete restaurants, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden: langs de plekken in onze stad waar we zelf graag komen en een leuke tijd hebben. Dus misschien kom je ons wel tegen! Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn restaurant naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je stedentrip New York geniet!

Wil je nog meer uit je stedentrip naar New York halen? Download de New York routes dan ook gratis in onze time to momo app met de code die je achterin de stedengids vindt.

SKU 9789493273108 Categorieën , Tag

Beschrijving

OVER DE GIDS

Jij gaat New York ontdekken! Natuurlijk staat The Big Apple bekend om de wolkenkrabbers, gele taxi’s en beroemde bezienswaardigheden zoals Times Square, het Guggenheim Museum, het 9/11 Memorial en Central Park. Maar vooral de vele buurten met hun eigen karakter en sfeer maken New York tot zo’n inspirerende stad. Van exotisch Chinatown tot hippe shopping hood SoHo, en van Meatpacking District met zijn bruisende nachtleven tot het creatieve Williamsburg. Voor iedereen is er de ideale buurt. New York, The Big Apple, concrete jungle of Nieuw Amsterdam: hoe je deze prachtige stad ook wilt noemen, het is een magische plek waar wij graag vertoeven. Waar je moet zijn voor de leukste adressen? Wij laten het je zien.